Chleb Małpi Żółw
Slow-Cooker Turtle Monkey Bread może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz brązowy cukier, kawałki czekolady mlecznej, połówki orzechów pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przepis ten zachwycił 2076 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slow Cooker Chocolate Turtle Bread Pudding, Slow Cooker Cynamon Roll Monkey Bread, oraz Slow Cooker Cynamon Roll Monkey Bread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 4 1/2-do 5-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W 2-cup microwavable miarki, wymieszać brązowy cukier i masło; kuchenka mikrofalowa uncovered Na Wysokiej 1 do 2 minut, mieszając co 30 sekund, aż mieszanina jest gotowanie i gładkie.
W dużej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności, umieść cukier granulowany. Oddzielić ciasto na 8 herbatników; każdy pokroić na czwarte części.
Dodać kilka kawałków biszkoptów na raz do torby; wstrząsnąć do herbu.
Posypać 1/4 szklanki orzechów pekan w powolnej kuchence; top z połowy mieszanki biszkoptów.
1/3 mieszanki masła zalać herbatnikami w kuchence. Powtórz z 1/4 szklanki orzechów pekan i pozostałą mieszaniną biszkoptów.
Pozostałą mieszaninę masła zalać herbatnikami i posypać pozostałą 1/4 szklanki orzechów pekan.
Przykryć; gotować na wysokiej temperaturze ustawienie 1 1/2 do 2 godzin lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty i herbatniki nie są już doughy w środku. Wierzchołki herbatników będą wilgotne i mogą wydawać się niepakowane. Wyłącz kuchenkę.
Ostrożnie zdejmij pokrywę, aby kondensacja nie kapała na chleb. Otwarcie pokrywy ręcznikami papierowymi; Powrót Pokrywy do kuchenki.
Odstawić na 10 minut. Uruchom nóż wokół krawędzi kuchenki; obróć chleb do góry nogami na żaroodporny talerz do serwowania.
W rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać śmietanę na średnim ogniu do wrzenia.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z czekoladą, aż się roztopi i będzie gładka.
Mżawka nad małpim chlebem.