Chleb, Masło I Anchois
Chleb, masło i anchois jest pescatarian przepis z 1 porcją. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, ogórki kiszone, anchois i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Marynowane anchois z chlebem i masłem, Spaghetti z bułką tartą i anchois, oraz Spaghetti z anchois, oliwkami i bułką tostową.
Instrukcje
Pokroić chleb w plastry o grubości 1 cm: można je tostować lub używać tak, jak są. Wolę miękki chleb, niż wywyższać miękkość masła.
Masło rozłożyć hojnie na chlebie.Jeśli chcesz użyć solonych sardeli, opłucz je pod bieżącą wodą, aby usunąć dodatkową sól i podziel je na filety, usuwając wszystkie kości. Jeśli używasz anchois w oleju, po prostu zrób z nich dwa filety i połóż je na maślanym chlebie.A teraz ostatni akcent: marynowany Kapar dziecięcy w centrum i - w mniej niż 3 minuty-masz niezwykłą popołudniową przerwę lub zabawną antykryzysową i antypaniczną przystawkę na Boże Narodzenie.