Chleb Kukurydziany Paragwajski (Sopa Paraguaya)
Przepis paragwajski chleb kukurydziany (Sopa Paraguaya) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna kukurydzy, cebulę, śmietanę z kamienia nazębnego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Paragwajska Sałatka Mandioca, Zupa Kukurydziana (Sopa De Elote), oraz Sopa de Arepa (zupa z ciasta kukurydzianego) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokryj 9-calową okrągłą patelnię tortową sprayem do gotowania.
Posypać parmezanem i odstawić.
Masło i olej rozgrzać na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i paprykę; gotować 5 minut lub do miękkości.
Umieścić mieszankę cebuli w robocie kuchennym.
Dodaj 1 1/2 szklanki kukurydzy i twarogu; proces aż prawie gładkie, skrobanie boki miski od czasu do czasu.
Umieścić puree mieszaniny w dużej misce. Wymieszaj pozostałą 1/2 szklanki kukurydzy, mąki kukurydzianej, sera Muenster, mleka, soli i czarnego pieprzu.
W dużej misce umieścić białka i śmietanę z kamienia nazębnego; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania sztywnych szczytów. Delikatnie wymieszać jedną czwartą mieszaniny białek jaj w ciasto; delikatnie złożyć pozostałą mieszaninę białek jaj. Łyżka do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 400 przez 30 minut lub do czasu, aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty (przykryj luźno folią, jeśli stanie się zbyt brązowy). Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu.
Umieść talerz do góry nogami na chlebie; Odwróć na talerz.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett]()
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Trzeszczący, wykrochmalony i nienaganny Kabinett; bardzo wapienno-ziołowy; zwłaszcza Apley i Mineralnie; surowe miętowe wykończenie. Pasuje do wszystkiego, co lubisz w kuchni drobiowej, skorupiaków i owoców morza, zwłaszcza jeśli towarzyszy temu sos na bazie śmietany lub masła. Świetne do letnich sałatek i kuchni Pacific Rim.