Chleb Kukurydziany Ciepłej Wody

Chleb Kukurydziany Ciepłej Wody
Chleb kukurydziany z gorącą wodą może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 48 i kosztuje 18 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 236 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz margarynę, sodę oczyszczoną, melasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chleb Kukurydziany, Ulubiony Chleb Drożdżowy Kukurydziany, oraz Chleb Żurawinowo-Kukurydziany Szybki.

Instrukcje

1
Umieść wrzącą wodę w dużej misce do mieszania. Mieszaj powoli mąkę kukurydzianą do wrzącej wody, aby uzyskać papkę, stale mieszając, aby wyeliminować duże grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Dodaj sodę oczyszczoną do melasy i ubijaj, aż będzie lekka i spieniona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
3
Dodać mieszaninę melasy do mieszanki mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
4
Wymieszać z masłem lub margaryną i solą. Wymieszać w zimnej wodzie, aby mieszanina była letnia. Rozpuścić drożdże w 1/4 szklanki ciepłej wody i dodać do mieszanki mąki kukurydzianej. Stopniowo dodawać mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
6
Umieścić w dużej nasmarowanej misce. Nasmarować wierzch ciasta. Przykryć wilgotną szmatką i pozostawić do podwojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Rozwałkować ciasto i podzielić na 6 części. Uformuj 4 części w bochenki i umieść w patelniach bochenkowych 9 x 5 cali. Użyj pozostałego ciasta, aby zrobić 2 tuziny rolek. Pozostawić do wzrostu aż do podwojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
PunchPunch
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
8
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 35 do 40 minut, lub do brązowego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia7
Magazyn