Chleb jagodowy pomarańczowy może być tylko chleb, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz margarynę, sól, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chleb Jagodowy Pomarańczowy, Chleb Pomarańczowo-Jagodowy, oraz Chlebek Jagodowy Pomarańczowy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj dno jednej patelni bochenkowej o wymiarach 5x9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
Piekarnik
2
W dużej misce połączyć mąkę, brązowy cukier, proszek do pieczenia, sól, masło, jajko, skórka pomarańczowa, mleko i sok pomarańczowy. Beat z niską prędkością tylko do zwilżenia. Następnie beat ze średnią prędkością przez 2 minuty. Złóż jagody i rozłóż na przygotowaną patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Sok Pomarańczowy
Borówki Amerykańskie
Brązowy Cukier
Skórka Pomarańczowa
Masło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Patelnia
3
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 60 do 70 minut lub aż wykałaczka wbita w środek bochenka wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni przez 10 minut, a następnie odwrócić na stojaku z drutu, aby całkowicie ostygnąć przed podaniem.