Chleb Jabłkowy

Chleb Jabłkowy
Need a chleb bezmleczny i wegetariański? Chleb jabłkowy może być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mąkę, sodę oczyszczoną, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Apple Party! From the Vault-Apple Craisin Bread Pudding, Pieczenie Chleba: Chleb Wirowy Z Masłem Jabłkowym, oraz Chleb Maszyna Karmel jabłko i pekan chleb dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obrać i drobno posiekać tyle jabłek, aby równa 3 szklanki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
2
W dużej misce wymieszać cukier i 3 kolejne składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wymieszać razem mąkę i kolejne 3 składniki; dodać do mieszaniny cukru, mieszając aż do wymieszania. (Ciasto będzie sztywne.) Złożyć drobno posiekane jabłka i 1 szklankę orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
4
Podzielić ciasto równomiernie między 2 smarowane i mąki 9-x 5-calowe patelnie Bochenek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z patelni i schłodzić na stojakach z drutu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn