Chleb grillowany z jagnięciną po Toskańsku

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Grillowany chleb z jagnięciną w stylu toskańskim. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 21g białka, oraz 6G tłuszczu. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś nogę z jagnięciny, butelkowanej pieczonej papryki, szałwii i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Chlebowa W Stylu Toskańskim, Grillowane steki z tuńczyka w stylu toskańskim, oraz Toskańskie Grillowane Kotlety Jagnięce Z Ciepłą Białą Fasolą Prowansalską.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników, dobrze mieszając; umieść mieszaninę w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Jagnięcinę pokroić w poprzek na 8 (1/4 cala grubości) plastry.
Umieść każdy kawałek między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; Funt każdy kawałek do grubości 1/8 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Dodać jagnięcinę do worka; uszczelnić i marynować w lodówce przez 8 godzin lub na noc, obracając torebkę od czasu do czasu.
Wyjąć jagnięcinę z worka; wyrzucić marynatę.
Jagnięcinę posypać równomiernie solą.
Umieścić jagnięcinę na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania i grillować 1 minutę z każdej strony lub aż jagnięcina będzie pożądany stopień doneness.
Bagietkę przeciąć poziomo na pół. Płaszcz Wyciąć Boki chleba z gotowania sprayu.
Miejsce chleb, ściąć boki w dół, na grill rack, i grill 2 minuty lub aż złoty.
Pokrój chleb na 16 kromek.
Jagnięcinę podawać z pieczywem grillowanym i papryką.