Chleb Goryla
Przepis chleb Goryl może być wykonany w około 40 minut. Ten przepis zawiera 14 porcji z 462 kalorii, 6G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Za 84 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 66 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką orzechy włoskie, brązowy cukier, cukier granulowany i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Chleb Goryla, Chleb Goryla, oraz Chleb małpy i goryla.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Spryskaj patelnię bundt nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Wymieszaj granulowany cukier i cynamon. W rondelku roztop masło i brązowy cukier na małym ogniu, dobrze mieszając; odstawić.
Pokrój ser śmietankowy na 20 równych kostek. Wyciśnij ciastka palcami i posyp je 1/2 łyżeczki cukru cynamonowego.
Umieść kostkę serka śmietankowego na środku każdego biszkoptu, owijając i zamykając ciasto wokół serka śmietankowego.
Posyp 1/2 szklanki orzechów na dno patelni bundt.
Umieść połowę przygotowanych herbatników na patelni.
Posyp cukrem cynamonowym, polej herbatniki połową roztopionej mieszanki masła i posyp 1/2 szklanki orzechów.
Ułóż pozostałe herbatniki na wierzchu, posyp pozostałym cukrem cynamonowym, polej pozostałą mieszanką masła i posyp pozostałą 1/2 szklanki orzechów.
Wyjmij z piekarnika i ostudź przez 5 minut.
Umieść talerz na wierzchu i odwróć.