Chleb Dyniowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj chleba z dyni. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 50 smakoszy i kucharzy. Mieszanka proszku do pieczenia, sody oczyszczonej, ekstraktu z wanilanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb z dyni z masłem z dyni i miodem na # FallFest, Ekologiczny Chleb Dyniowy Evoo Z Dodatkiem Pestek Dyni, oraz Świeży Domowy Puree Z Dyni I Chleb Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Mąkę, cynamon, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól przesiać razem.
W osobnej misce wymieszaj cukier, olej roślinny, jajka i wanilię.
Połączyć obie mieszanki i złożyć w rozdrobnionych pestek dyni i dyni. Gdy składniki są włączone wlać do nieprzywierającej 9 przez 5 przez 3-calowy bochenek patelni. Jeśli patelnia nie jest nieprzywierająca, posmaruj ją masłem i mąką.
Piec przez 1 godzinę i 15 minut. W tym momencie nóż włożony w środek bochenka powinien wyjść czysty. Schłodzić przez 15 minut i włączyć do regału chłodzącego. Całkowicie fajne. W przypadku muffinów temperatura powinna również wynosić 325 stopni F., ale piec przez 30 minut.