Chleb czosnkowy z Romano i świeżym rozmarynem

Chleb czosnkowy z Romano i świeżym rozmarynem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj chleb czosnkowy z Romano & świeży rozmaryn spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 33 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 273 kalorie, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Kraft Recipes ma 2 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz polly-o ser romano, rozmaryn, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chleb Rozmarynowy Romano, Pieczywo serowe czosnkowe ze świeżym rozmarynem, oraz Pizza ze świeżymi małżami, czosnkiem, mozzarellą, Romano i bazylią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać masło, ser, czosnek i rozmaryn, aż dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
MasłoMasło
SerSer
CzosnekCzosnek
3
Rozprowadzić na pokrojonych powierzchniach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
4
Na blasze do pieczenia ułożyć boki z masłem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec 8 do 10 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn