Chleb czosnkowy w torbie
Pieczywo czosnkowe w torbie może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 851 kalorii, 12g białka, oraz 56 g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz masło, chleb, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest takie super. Spróbuj Pepperoni garlic Bread Burgers (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułeczkach czosnkowych), chleb czosnkowy, jak zrobić chleb czosnkowy od podstaw, oraz bułki czosnkowe, jak zrobić bułki czosnkowe bez jaj dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce zmiksować czosnek z masłem.
Każdą połowę chleba posmarować 1 łyżką masła czosnkowego i posypać 1 łyżką parmezanu. Kanapki połówki chleba razem i umieścić Bochenek w papierowej torbie. Złożyć górę zamkniętą i piec na środku piekarnika przez około 8 minut, lub do momentu, gdy torba lekko ciemnieje, a chleb czuje się chrupiący po naciśnięciu przez torebkę.