Chleb Cynamonowy Rozrywany
Chleb Cynamonowy od początku do końca wymaga około 1 godziny. Jedna porcja zawiera 365 kalorii, 4 g białka i 20 g tłuszczu. Za 46 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12 osobom. Niewiele osób robiło ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Jeśli masz pod ręką mielony cynamon, maślane ciasteczka, cukier granulowany i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 19%, to danie nie jest tak wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak chleb odrywany cynamonowy, chleb odrywany cynamonowy i chleb odrywany cynamonowy.
Instrukcje
ROZgrzej piekarnik do 177°.
POKRÓJ każde ciasteczko na ćwiartki.
W średniej misce wymieszaj granulowany cukier i cynamon.
Dodawaj partiami kawałki herbatników; wrzucić do płaszcza.
UMIEŚĆ połowę kawałków ciastek w natłuszczonej formie z karbowanymi rurkami na 12 filiżanek; posmarować połową masła. Powtarzać.
Posypać pozostałym cukrem cynamonowym.
Piec 40 do 45 min. lub do momentu, gdy wykałaczka włożona blisko środka będzie czysta, a wierzch będzie złotobrązowy. Studzimy na patelni 5 min.; odwrócić na talerz do serwowania.
Ubijaj serek śmietankowy i cukier puder w małej misce za pomocą miksera, aż dobrze się wymieszają.
Dodaj 1 łyżkę. mleko; ubijaj, aż dobrze się wymiesza. Zmiksuj pozostałą ilość mleka, aż lukier uzyska pożądaną konsystencję.