Chleb Cynamonowy Rozrywany

Chleb Cynamonowy Rozrywany
Chleb Cynamonowy od początku do końca wymaga około 1 godziny. Jedna porcja zawiera 365 kalorii, 4 g białka i 20 g tłuszczu. Za 46 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12 osobom. Niewiele osób robiło ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Jeśli masz pod ręką mielony cynamon, maślane ciasteczka, cukier granulowany i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 19%, to danie nie jest tak wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak chleb odrywany cynamonowy, chleb odrywany cynamonowy i chleb odrywany cynamonowy.

Instrukcje

1
ROZgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Puszki (7-1/2 Uncji Każda) Schłodzonych Ciastek Maślanych3 Puszki (7-1/2 Uncji Każda) Schłodzonych Ciastek Maślanych
2
POKRÓJ każde ciasteczko na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
3
W średniej misce wymieszaj granulowany cukier i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodawaj partiami kawałki herbatników; wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
5
UMIEŚĆ połowę kawałków ciastek w natłuszczonej formie z karbowanymi rurkami na 12 filiżanek; posmarować połową masła. Powtarzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Posypać pozostałym cukrem cynamonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Piec 40 do 45 min. lub do momentu, gdy wykałaczka włożona blisko środka będzie czysta, a wierzch będzie złotobrązowy. Studzimy na patelni 5 min.; odwrócić na talerz do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Wyjmij patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Ubijaj serek śmietankowy i cukier puder w małej misce za pomocą miksera, aż dobrze się wymieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Dodaj 1 łyżkę. mleko; ubijaj, aż dobrze się wymiesza. Zmiksuj pozostałą ilość mleka, aż lukier uzyska pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
11
Polać ciepłym pieczywem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn