Chleb Cynamonowo-Rodzynkowy

Chleb Cynamonowo-Rodzynkowy
Chleb cynamonowo-rodzynkowy jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Jeśli masz ciepłą wodę, mielony cynamon, mąkę z tapioki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 56 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cynamon rodzynki angielski chleb Muffin z cukrem cynamonowym masło, Bezglutenowy cynamon rodzynki chleb do Maszyny do chleba, oraz Rum Rodzynki Cynamon Chleb.

Instrukcje

1
Połącz 1 szklankę ciepłej wody i rodzynek w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Odstawić 10 minut lub aż rodzynki są pulchne; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
3
Rozpuścić drożdże w 1 szklance ciepłej wody i 1 1/2 szklanki ciepłego mleka w małej misce; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Zważyć lub lekko łyżką mąki i mączki lnianej do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Siemię Lniane MieloneSiemię Lniane Mielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
5
Umieść mąki, Mączka lniana, 1 łyżeczka cynamonu, guma ksantanowa i sól w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Siemię Lniane MieloneSiemię Lniane Mielone
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
Papier RyżowyPapier Ryżowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Dodać mieszaninę drożdży, masło, ocet, miód i jajka; ubijać do wymieszania. Złożyć rodzynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
Połącz 2 łyżeczki cynamonu i brązowego cukru w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Łyżka 1/3 ciasta do 9 x 5-calowej patelni Bochenek pokrytej natryskiem do gotowania. Wierzch z połową mieszanki cynamon-cukier. Powtórz warstwy raz. Łyżka pozostała jedna trzecia ciasta na mieszaninę cynamon-cukier. Przykryć luźno folią i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę i 45 minut lub do momentu, gdy ciasto znajdzie się tuż nad wierzchem patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
9
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
10
Piec w 375 przez 55 minut lub do góry jest złoty kolor i chleb brzmi puste po naciśnięciu. Całkowicie schłodzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 56 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn