Chleb cynamonowo-rodzynkowy jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Jeśli masz ciepłą wodę, mielony cynamon, mąkę z tapioki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 56 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cynamon rodzynki angielski chleb Muffin z cukrem cynamonowym masło, Bezglutenowy cynamon rodzynki chleb do Maszyny do chleba, oraz Rum Rodzynki Cynamon Chleb.
Instrukcje
1
Połącz 1 szklankę ciepłej wody i rodzynek w średniej misce.
Łyżka 1/3 ciasta do 9 x 5-calowej patelni Bochenek pokrytej natryskiem do gotowania. Wierzch z połową mieszanki cynamon-cukier. Powtórz warstwy raz. Łyżka pozostała jedna trzecia ciasta na mieszaninę cynamon-cukier. Przykryć luźno folią i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę i 45 minut lub do momentu, gdy ciasto znajdzie się tuż nad wierzchem patelni.