Chleb Buraczany

Chleb Buraczany
Buraczane paluszki chlebowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 40 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cukru, soli, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli, Pieczona Frittata z buraków, szalotki i koziego sera, oraz Beet Rice & Garlicky Kale Bowls with Beet Green Pesto.

Instrukcje

1
Połączyć dwa pierwsze składniki; odstawić.
2
Rozpuścić drożdże i cukier w 3/4 szklanki ciepłego mleka w dużej misce i pozostawić mieszaninę cukru 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać 2 szklanki mąki, mieszanki buraków, margaryny, soli, octu i jajka, i ubić mieszaninę na średniej prędkości miksera, aż będzie gładka. Wymieszaj 1 szklankę mąki, aby uformować lepkie ciasto. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Wyrobić ciasto na gładkie i elastyczne (około 10 minut) i dodać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby ciasto nie przyklejało się do rąk.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć ciasto i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Ciasto rozwałkować i podzielić na pół. Pracując z jedną porcją na raz (przykryj pozostałe ciasto, aby nie wyschło), rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 10 x 7 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
PunchPunch
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Pokrój ciasto w poprzek na 20 (7-calowe) paski o szerokości 1/2 cala. Delikatnie przekręć paski ciasta. Powtórz z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
7
Umieść ciasto skręca 1 cal od siebie na dwóch blachach do pieczenia pokrytych sprayem do gotowania. Przykryj zwroty ciasta i odstaw w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 30 minut lub do podwojenia luzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
9
Odkryj paluszki chlebowe.
10
Pieczemy paluszki chlebowe w temperaturze 350 przez 18 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
11
Wyjąć z patelni i ostudzić na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Uwaga: aby zrobić 2 bochenki zamiast paluszków chlebowych, zwiń każdą porcję w prostokąt o wymiarach 10 x 7 cali na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
13
Zwinąć prostokąt mocno, zaczynając od długiej krawędzi i mocno naciskając, aby wyeliminować kieszenie powietrzne; szczypta szwu i końce do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
14
Umieść rolkę, szew w dół, na patelni bochenkowej 9 x 5 cali pokrytej natryskiem do gotowania. Przykryć i odstawić 45 minut lub do podwojenia luzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
15
Piec 30 minut lub aż bochenki dźwięk puste po dotknięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
16
Wyjąć z patelni; ostudzić na stojakach z drutu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia2
Magazyn