Chleb Bananowy Żurawinowy
Żurawinowy chleb bananowy może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 216 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka proszku do pieczenia, skrócenie, cynamon graham cracker okruchy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Chleb Bananowy Żurawinowy, Chleb Bananowy Pełnoziarnisty Żurawinowy, oraz Chleb Żurawinowy Pomarańczowy Bananowy.
Instrukcje
W dużej misce, krem skracania i cukru, aż lekkie i puszyste.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Wymieszać z bananami.
Połączyć mąkę, okruchy krakersów, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać. Złóż orzechy włoskie i żurawinę.
Wlać do natłuszczonego 8-in. x 4-po. patelnia bochenkowa.
Piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaka z drutu.