Chleb Bananowy Jagodowy
Jagodowy chleb bananowy to Wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Ten poranny posiłek ma 980 kalorii, 14g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sody oczyszczonej, bananów, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 187 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Spróbuj Brązowy cukier jagodowy chleb bananowy z masłem jagodowym brązowy cukier jagodowy chleb bananowy z masłem jagodowym, Chleb Bananowy Jagodowy, oraz Chleb Bananowy Jagodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 3 małe Patelnie bochenka.
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i sól razem w misce.
Ubij masło i cukier mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będą lekkie i puszyste. Mieszanina powinna być zauważalnie jaśniejsza.
Dodaj 1 jajko i pozwól zmiksować z masłem przed dodaniem drugiego jajka wraz z ekstraktem waniliowym. Ubij dokładnie puree bananowe do mieszanki.
Dodać mieszankę mąki w małych krokach, ubijając, aż po prostu połączone w grube ciasto. Jagody składamy na ciasto, wlewamy do przygotowanych patelni bochenkowych.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 30 do 35 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.