Chleb bananowy IV

Chleb bananowy IV może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać soda oczyszczona, mąka, skrócenie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy, chleb bananowy bez jaj , jak zrobić wegański chleb bananowy, oraz Chleb bananowy - możesz zrobić chleb bananowy w domu, jest łatwy do zrobienia i smakuje wspaniale dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Patelnie do chleba 2 - 9x5 cali. W średniej misce rozgnieść banany i wymieszać jajka, aż do dobrze wymieszanego. Odstawić.
W dużej misce ubić skracanie i stopniowo dodawać cukier. Wymieszać waniliową i bananową mieszankę.
Ubić razem mąkę, sodę oczyszczoną i sól; zmiksować na ciasto.
W razie potrzeby dodaj orzechy włoskie. Podziel między przygotowanymi patelniami.
Piec przez 1 godzinę 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta.