Chleb Bananowo-Morelowy
Chleb bananowo-Morelowy może być tylko chlebem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 442 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, masło, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Morelowy Chleb Bananowy, Morelowy Chleb Bananowy, oraz Chleb morelowy, bananowy i maślany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 F. Lekko płaszcz 5-na-9-calowy bochenek patelni z warzyw gotowania sprayu.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i cynamon wymieszać w dużej misce. Używając opuszków palców lub blendera do ciast, przerabiaj masło na suche składniki, aż będzie wyglądało jak gruba okruchy.
Wymieszać w pekan i morele. Wymieszaj banany, maślankę i jajka, aż dobrze się wymieszają.
Piec 60 minut lub do wykałaczki włożonej w środku bochenka wychodzi czysty. Włącz stelaż z drutu.
Odmiany: Zastąp 1/2 szklanki płatków kokosowych lub dowolnych suszonych owoców (takich jak złote lub brązowe rodzynki lub daktyle) suszonymi morelami.