Chleb Bananowo-Czekoladowy
Chleb bananowo-czekoladowy wymaga ok. 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Ten chleb ma 666 kalorii, 9g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Przepis ten zachwycił 946 osób. Jeśli masz zmielony cynamon, sól, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chocolate Chip Banana Bread Plus Sweet Banana Roundup, Chocolate Chip Banana Bread, oraz Pieczywo Bananan i Chocolate Chip.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Nasmaruj patelnię bochenkową 9x5 cali, najlepiej szklaną.
W misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Banany, mleko i cynamon wymieszać w innej misce. Ubij masło i cukier w trzeciej misce, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać jajka do mieszaniny masła, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Wymieszaj mieszaninę bananów z masłem. Mieszaj w suchej mieszance aż do wymieszania. Wchodzisz w czekoladowe chipsy aż tylko połączone.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni bochenkowej.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 70 minut. Schłodzić na patelni przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu przed krojeniem.