Chińskie Limy Sezamowe

Chińskie Limy Sezamowe
Chiński Sezam Limas wymaga około 10 minut od początku do końca. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 666 kalorii. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bulion z kurczaka, olej sezamowy, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jak gotować: chiński kurczak sezamowy, Sałatka z kapusty pekińskiej z sosem sezamowym, oraz Sałatka z makaronem chińskim z sosem sezamowym.

Instrukcje

1
Usuń limasy z opakowania i pozwól trochę rozmrozić i oddziel je palcami.
2
Rozgrzać patelnię na dużym ogniu aż do gorąca; dodać olej z orzeszków ziemnych, wirować, podgrzewać przez 30 sekund.Rozsypać fasolę; smażyć energicznie przez 30 sekund, aż kolor zmieni kolor na lodowaty zielony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Posypać solą i cukrem i mieszać szybko przez kolejne 30 sekund, aby równomiernie doprawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodaj bulion lub wodę, wyrównaj fasolę, włącz ciepło do średnio-niskiego, aby utrzymać silne gotowanie na wolnym ogniu.Przykryć (ale pozostaw pokrywę uchyloną, aby płyn się skoncentrował) i gotować na wolnym ogniu przez około 5 minut.Odsłonić, obrócić na wysoką temperaturę i szybko mieszać, aż pozostała ciecz odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
5
Dodać olej sezamowy, wymieszać, aby równomiernie rozprowadzić i wlać do naczynia do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia27
Magazyn