Chiński Dan-Bin

Chiński Dan-Bin
Chiński Dan-Bin może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje 78 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 248 kalorii, 11g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś bekon, jajko, gładką salsę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chiński Nowy Rok: Chińska Pieczona Wieprzowina (Siu Yuk), Chiński Gorący Garnek, oraz Sui Mai: Chińskie Pierogi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podsmaż plasterek boczku na patelni na średnim ogniu. Odstawić. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wlać jajko na patelnię i posypać kukurydzą. Gotować przez mniej niż 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Tortillę ułożyć na całym jajku. Po tym, jak jajko jest jędrne i przymocowane do tortilli, odwróć się i połóż boczek na wierzchu. Włożyć salsę na boczek i zawijać.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
BoczekBoczek
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
4
Wyjąć z patelni, pokroić na małe kawałki i podawać na gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W7 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn