Chińska Zupa Z Kurczakiem I Makaronem

Przepis Chiński Chicken-Noodle Soup jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 296 kalorii, 19g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Jest idealny do Jesień. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, połówki piersi kurczaka, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Makaronem Z Kurczaka Po Chińsku, Zupa Z Kurczaka Po Chińsku, oraz Chińska zupa z makaronem drobiowym z sezamem i zieloną cebulką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść makaron (Odrzuć Pakiety przypraw) w dużej misce; przykryj wrzącą wodą. Moczyć 3 minuty; spuścić pod bieżącą wodą. Podzielić na 4 miski do zupy.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu. Smażyć imbir i czosnek około 30 sekund.
Dodaj bulion, sos sojowy, sos chili czosnkowy, kurczak i pieprz do smaku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu około 5 minut, lub aż kurczak jest gotowy.
Zdjąć z ognia; wymieszać szalotki. Zupa z kadzi nad makaronem. Top z 1/2 szklanki szpinaku i sosem chili-czosnek do smaku.