Chińska Wołowina Z Brokułami
Chińska Wołowina z brokułami to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 508 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, sos ostrygowy, olej arachidowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Chińska wołowina i brokuły, Chińska Wołowina Z Brokułami, oraz Chińska wołowina i brokuły dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij 1 łyżkę skrobi kukurydzianej, 3 łyżki sosu sojowego, 1 łyżeczkę cukru i 1 łyżkę oleju arachidowego w dużej misce.
Dodaj stek i wrzucić do herbu; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do gotowania.
Pozostałą 1 łyżkę każdej skrobi kukurydzianej i sosu sojowego, sos ostrygowy i bulion z kurczaka w małej misce; odstawić.
Ciepła 1 łyżka oleju z orzeszków ziemnych w dużej patelni na dużym ogniu.
Dodać imbir, brokuły i pozostałą 1 łyżeczkę cukru i Stir-smażyć 3 do 4 minut; przenieść na talerz.
Ciepła 1 więcej łyżka oleju z orzeszków ziemnych na patelni, dodać cebulę i stir-fry 2 do 3 protokół.
Dodać pomidory i gotować, obracając delikatnie, 2 protokół.
Cebulę i pomidory przełożyć na talerz z brokułami.
Zmniejszyć ogień do średniej wysokości; dodać pozostałe 2 łyżki oleju z orzeszków ziemnych na patelni.
Dodać czosnek i stek i stir-fry 1 minutę.
Ubić mieszaninę sosu, następnie dodać do patelni i dusić 1 minutę. Powrót warzywa na patelnię; gotować, aż mięso jest gotowane przez, 3 do 4 protokół.
Podawać z ryżem, w razie potrzeby.
Zdjęcia Antonis Achilleos
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Raats Original Chenin Blanc. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Raats Original Chenin Blanc]()
Raats Original Chenin Blanc
Original Chenin jest wytwarzany bez użycia dębu, aby zachować "oryginalny", żywy charakter owocu fesh. Jest pełen soczystych smaków ananasa, golden delicious jabłek i cytrusów, z nutami imbiru, wiciokrzewu i kwiatu pomarańczy oraz pięknej mineralności. Ta jasna, smaczna oferta od mistrza Chenin Bruwer Raats rywalizuje z najlepszą Doliną Loary Chenin."Naprawdę czyste wykończenie, z białymi brzoskwiniami, wiciokrzewem i nutami mineralnymi, które prowadzą przez długie, dobrze zdefiniowane wykończenie. Jest tu też wielka chrupiąca kwasowość."Wine Spectator89 punktów