Jeśli chcesz dodać więcej Chiński przepisy do swojego repertuaru, chińska Sałatka z indyka może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 15g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Za 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 11 minut. Ten przepis z Foodnetwork wymaga oleju sezamowego, oleju roślinnego, szalotki i grubo indyka. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest całkiem niezłe. Chińska Sałatka Z Indyka, Sałatka Z Makaronem Z Chińskiego Indyka, oraz Chiński Turcja W Jade są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W dużej misce wymieszaj sos sojowy, miód, ocet i imbir, aż miód się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sałatka działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Wybór podpisu Pedroncelli Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Wybór Podpisu Pedroncelli Chardonnay
Bogate nuty cytryny, gruszki i miodu w bukiecie prowadzą do świeżych smaków jabłka, cytryny meyer i mango. Mieszanka dwóch partii Chardonnay dodaje zarówno walorów owocowych, jak i złożoności tostowanego dębu. Podkreślone jasną kwasowością wino kończy się chrupiącym, długim, trwałym wykończeniem.