Chipsy Ziemniaczane Windowpane

Chipsy Ziemniaczane Windowpane
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać windowpane chipsy ziemniaczane spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny fodmap, cały 30, i wegańskie przepis ma 48 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Udaj się do sklepu i odbierz pieczone ziemniaki, sól, gałązki ziół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pliki Cookie Windowpane, Raspberry Linzer Windpane Cookies, oraz Chipsy ze skórki ziemniaczanej z boczkiem Cheddar (nie wyrzucaj skórek ziemniaczanych!) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ustaw mandolinę na najcieńszym ustawieniu krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
3
Każdy ziemniak pokroić wzdłuż na 28 plastrów za pomocą mandoliny. Ułóż plastry ziemniaków w jednej warstwie na kilku warstwach ręczników papierowych; przykryj dodatkowymi ręcznikami papierowymi i lekko naciśnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
MandolinaMandolina
4
Odstawić 5 minut.
5
Ułóż 14 plastrów ziemniaków w jednej warstwie na każdej z 2 blach do pieczenia pokrytych natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Umieść małą gałązkę ziół na każdym plasterku ziemniaka; przykryj innym plasterkiem ziemniaka. Naciśnij delikatnie, aby przylegać. Płaszcz stosy ziemniaków w sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
7
Posypać równomiernie solą. Pracując z jednym arkuszem na raz, przykryj stosy ziemniaków pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
8
Umieść pustą blachę do pieczenia na pergaminie; Ustaw żeliwną lub ciężką patelnię żaroodporną na drugiej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Piec w temperaturze 400 przez 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Usuń patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Usuń blachy do pieczenia z piekarnika; usuń górną blachę do pieczenia i pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Wyjmij z patelni rumiane chipsy ziemniaczane; umieść na stojaku z drutu. Obróć dowolne nieobrobione chipsy ziemniaczane na arkuszu. Wymień papier pergaminowy i górną blachę do pieczenia; wróć do piekarnika. Wymień patelnię na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy ZiemniaczaneChipsy Ziemniaczane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Piec 5 minut lub aż zbrązowieje. Fajne chipy na stelażach z drutu. Powtórz procedurę z pozostałymi ziemniakami. Przechowywać żetony w hermetycznym pojemniku do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia4
Magazyn