Chipsy Pita z dipem z koziego sera

Chipsy Pita z dipem z koziego sera
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj chipsów pita z dipem z koziego sera. Ten przepis służy 4 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 41 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka czosnkowo-ziołowy ser kozi spread, mleko, pitas, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dip z kozim serem z awokado z pełnoziarnistymi chipsami Pita, Dip z karczocha, Poru i koziego sera z czosnkowymi chipsami Pita, oraz Przyprawione chipsy Pita z bitym ziołowym kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Każdą pita pokroić na 8 klinów. Ułóż kliny pita w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Nakładać kliny pita sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec w 425 przez 7 minut lub do chrupkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Połącz ser i mleko, mieszając, aż do dobrego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Do SmarowaniaSer Do Smarowania
MlekoMleko
5
Dip podawać z chipsami pita.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy PitaChipsy Pita
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn