Chipsy Parmezan Won Ton
Przepis parmezan Won Ton chipsy może zaspokoić swoje chińskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, parmezan, Skórki won ton i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Podobne przepisy to Chipsy Z Cukinii Parmezan, Chipsy Z Parmezanem Z Cukinii, oraz Chrupki Z Rozmarynem I Parmezanem.
Instrukcje
2 blachy do pieczenia posmarować masłem.
Wytnij tony na pół po przekątnej; umieść w jednej warstwie na blachach do pieczenia.
Pędzel won Ton z pozostałym masłem; posypać serem.
Piec w temperaturze 375 przez 5 do 6 minut lub do złotego koloru.