Chipsy morelowo-ananasowe
Need a deser wegetariański? Chipsy morelowe i ananasowe mogą być świetnym przepisem. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 637 kalorii, 6G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, brązowy cukier, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chipsy morelowo-orzechowe, Pieczony Pikantny Tunan na Bazyliowych chipsach parmezan z dżemem morelowym, oraz Chipsy Tortilla cynamonowo-cukrowe z salsą ananasową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 4 (10-uncja) ramekiny, każdy 2 1/2 cala wysokości i 3 1/2 cala średnicy.
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Spray 4 (10-uncja) ramekins z oleju roślinnego gotowania sprayu. Odstawić.
Do nadzienia: w średniej misce wymieszać kawałki ananasa, morele, cynamon, maranta i zarezerwowany sok ananasowy. Podzielić mieszaninę równo między ramekiny.
Do polewy: w maszynce połączyć mąkę, owies, masło, cukier, pekan i sól. Pulsuj razem, aż masło będzie wielkości grochu.
Łyżka polewa nad mieszaniną napełniającą.
Umieść ramekiny na małej blasze do pieczenia i piec, aż złoty i nadzienie jest bulgotanie, 18 do 20 protokół. Ostudzić przez 10 minut i podawać.