Chipsy jabłkowe z solonym karmelowym dipem jogurtowym

Chipsy jabłkowe z solonym karmelowym dipem jogurtowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 364 kalorie, 4G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oryginalne jabłko jogurtowe, jabłko granny smith, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chipsy cynamonowe z solonym dipem karmelowym, Solony Dip Karmelowy, oraz Muffinki karmelowo-jabłkowe Pumpkin Spice z soloną polewą karmelową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 135°. linia arkusz cookie z gotowania pergaminu papieru.
Za pomocą ostrego noża pokrój jabłko na bardzo cienkie plasterki (około 1/8 cala).
Piec 30 minut; szybko włączyć plastry.
Piec 30 do 40 minut dłużej lub do złotego koloru i chrupiące. Schłodzić na blasze (jabłka będą nadal chrupać).
Tymczasem w małej misce do mikrofalówki, karmelowa polewa odkryta na wysokie 30 sekund. Wymieszać z solą.
Umieścić jogurt w małej misce i skropić solonym karmelem. Top z posiekanymi orzechami włoskimi.
Dip podawać z chipsami jabłkowymi.