Chimichangi wołowe i fasolowe
Chimichangas z wołowiny i fasoli może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na $2.79 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 856 kalorii. 1123 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz masło, kukurydza z kernela, SOS taco i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest doskonałe. Spróbuj Chimichangi wołowe i fasolowe, Chimichangas Wołowe, oraz Chimichangas Wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Brąz mielonej wołowiny na patelni na średnim ogniu.
Odcedzić nadmiar tłuszczu i dodać cebulę, paprykę i kukurydzę. Gotować przez około 5 Więcej minut, lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszać z sosem taco i doprawić proszkiem chili, solą czosnkową i kminkiem, mieszając do wymieszania. Gotować aż do ogrzania, następnie zdjąć z ognia i odstawić.
Otwórz puszkę fasoli i rozłóż cienką warstwę fasoli na każdą z tortilli. Łyżka mieszaniny wołowiny w dół centrum, a następnie top z tyle rozdrobnionego sera, jak chcesz.
Zwiń tortille i umieść je na blasze do pieczenia.
Tortille posmarować roztopionym masłem.
Piec przez 30 do 35 minut w nagrzanym piekarniku lub na złoty kolor.
Podawać z sałatą i pomidorem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 140 dolarów za butelkę.
![Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir
Petarda wina, 2015 Westside Road sąsiedzi jest wybuchowy zarówno w nosie, jak i na podniebieniu. Aromaty czarnej maliny i czarnej wiśni uzupełnione są nutami cedru, ziela angielskiego, wanilii i czarnej herbaty. Intrygująca nuta nasion selera dodatkowo kompleksuje wybitny nos. Młody i zuchwały, tekstura jest znakomita z kręgosłupem orzeźwiającej kwasowości i gliniastej ziemistości, która przekazuje smaki jasnej wiśni i maliny Bing. Wino kończy się wyrafinowanymi taninami przypominającymi herbatę oraz zmiażdżoną skałą i mineralnym wykończeniem. Wino, którego nie można przegapić!