Chilli nadziewane sałatką z granatów

Chilli nadziewane sałatką z granatów
Chili Nadziewane sałatką z granatu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 206 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz jędrne dojrzałe awokado, sok z limonki, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chilli Poblano Nadziewane Kukurydzą, Cukinia nadziewana kukurydzą, chili i serem (bezmięsna), oraz Grillowany faszerowany stek z pieczonym Chilli i serem Pepper Jack.

Instrukcje

1
W 10-przez 15-calowy patelni, chili broil poblano 4 do 6 cali od ciepła, obracając w razie potrzeby, aż skóry blister i czernieją na całym, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartkiPlacki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
2
Gdy chili są wystarczająco chłodne, aby dotknąć, delikatnie zdjąć i wyrzucić skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
3
Wytnij wzdłużną szczelinę przez 1 stronę każdego chili. Delikatnie wyjąć i wyrzucić nasiona i żyły; pozostawić łodygi na chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4
W misce wymieszaj sok pomarańczowy i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek żelatynowy żurawinowyProszek żelatynowy żurawinowy
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
5
Obrać i zalać awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
6
Pokroić w 1/4-do 1/2-calowe kawałki i dodać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
7
Dodaj chili jalapeo, zieloną cebulę, kolendrę i nasiona granatu. Delikatnie wymieszać sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
8
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
9
Połóż chili na talerzach, rozetnij bok do góry. Łyżka równe ilości sałatki do każdego chili; niektóre sałatki przepełni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
10
Ser cotija posypać równomiernie nadziewanymi chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CotijaSer Cotija
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili w menu? Spróbuj sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Casteller Cava Rosado. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé to pyszne wino musujące wytwarzane tradycyjną metodą, z drugą fermentacją w butelce. Starzone przez 12 miesięcy na osadzie przed wydaniem, konsekwentnie dostarcza smaki premium.Ta żywa, pikantna Cava dobrze pasuje do większości tapas, oprócz świeżych owoców, tarty jagodowe i miękkie, kremowe sery. Ma więcej niż wystarczająco stylu i substancji, aby być doskonałym aperitifem sam w sobie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn