Chili z wołowiną i czarną fasolą z grzanym kminkiem Crema i smakiem awokado
Przepis chili z wołowiną i czarną fasolą z prażonym kminkiem Creman i awokado jest gotowy w około 1 godzinę i 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 818 kalorii, 36g białka, oraz 58 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 4,28 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz creme fraiche, wodę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czarną fasolę można śledzić to danie główne z Deser z czarnej fasoli i słodkich ziemniaków jako deser. 42 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Torty Z Czarnej Fasoli Z Jajkiem Sadzonym I Awokado Crema, Black Bean Power Burger z Avocado Crema, oraz Tacos z czarnej fasoli z awokado Cilantro Lime Crema.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na dużym ogniu. Przyprawić wołowinę solą i pieprzem, i podsmażyć, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Przełożyć mięso na talerz i wyjąć z patelni wszystkie oprócz 3 łyżek tłuszczu.
Dodaj proszek ancho, proszek pasilla i kminek i gotować dodatkowe 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
7
Dodać piwo i gotować do całkowitego zmniejszenia. Odstawić wołowinę do garnka, dodać bulion z kurczaka, pomidory, puree z chipotle i miód i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej, przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipotle Chile Puree
(wątroba I Szyja Usunięte)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Dodać fasolę i kontynuować gotowanie przez 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
9
Zdjąć z ognia, dodać sok z limonki i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
10
Podawać z odrobiną prażonego kminku Crema i awokado Relish.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Suszony Pieprz Arbol
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
11
Umieść kminek w małej patelni saute na średnim ogniu. Tosty do lekko złocistego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Miejsce w małej miseczce. Wymieszać śmietanę i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
Umieścić w butelce do wyciskania.;
14
Połącz wszystkie składniki w małej misce i doprawić solą i pieprzem.;