Przepis Chili z pierożkami kukurydzianymi może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Na 3,11 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 45g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 826 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, sos pieprzowy, sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chili z pierożkami kukurydzianymi, Chili Wieprzowo-Fasolowe Z Pierożkami Kukurydzianymi, oraz Pierogi kukurydziane, szalotki i Cotija w bulionie kukurydzianym kokosowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Brązowa mielona wołowina i cebula w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; odcedzić. Odstawić 1 1/2 szklanki kukurydzy; pozostałą kukurydzę wymieszać z płynem, pomidorami, sosami, chili w proszku i czosnkiem do mieszanki wołowiny. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Mielona Wołowina
Pomidor
Czosnek
Cebula
Wołowina
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Połączyć pieczenia mix i mąki kukurydzianej w średniej misce; wymieszać w mleku, kolendra, i zarezerwowane kukurydzy tylko do zwilżenia. Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki stołowe na gotujące się chili. Gotować na małym ogniu, odkryte, 15 minut. Przykryć i gotować jeszcze 15 do 18 minut lub aż pierogi wyschną na wierzchu.