Chili Z Pieczonych Warzyw
Pieczone Chili warzywne to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 7 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać do 2 ząbki czosnku, sól, cynamon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cynamon można śledzić to danie główne z Krówka Cynamonowa jako deser. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chili Z Pieczonych Warzyw, Chili Z Pieczonych Warzyw, oraz Boca pieczone warzywa Wegańskie Chili.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. Spryskaj 2 duże arkusze ciastek nieprzywierającym sprayem do gotowania. W dużej misce, połączyć bakłażan, papryka. cebula i olej; wrzucić do herbu.
Umieścić w jednej warstwie na rozpylonych arkuszach ciasteczek.
Piec w temperaturze 232°. przez 15 do 18 minut lub aż warzywa będą miękkie i rumiane, obracając od czasu do czasu. Fajne 5 minut. Grubo posiekać warzywa.
Tymczasem w holenderskim piecu gotuj mieloną wołowinę i czosnek na średnim ogniu przez 5 do 7 minut lub aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana, często mieszając.
Dodać pieczone warzywa, pomidory, chili w proszku, sól i cynamon; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu 30 do 40 minut, mieszając od czasu do czasu.
Poszczególne porcje posypać serem.