Chili z nadzieniem kukurydzianym Tamale może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 589 kalorii, 19g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, chili jalapeño, ziarna kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Południowo-zachodni chleb kukurydziany farsz z kukurydzą i Zielonymi Chili, Zupa kukurydziana z chilli, oraz Chilli Poblano Nadziewane Kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 2-do 3-quart patelni na średnim ogniu, mieszaj mąkę kukurydzianą, 1 1/2 szklanki wody, mleko, 3 łyżki masła, 1/2 szklanki kukurydzy, czerwona papryka i jalapeo, aż mieszanina pęcherzyków i mąki kukurydzianej nie czuje się już ziarnisty, o 5 protokół.
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Białe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienki-
2
Wymieszać 3/4 szklanki sera i kolendry do mieszanki mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3
Odstawić, aż po prostu chłodny w dotyku. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku Limonki
4
Około 1/2 cala poniżej łodyg, przyciąć szczyty poprzecznie od poblanos; zapisać szczyty. Widelcem zeskrobać i wyrzucić nasiona i pestkę. Trzymając chili w pozycji pionowej, łyżkę w mieszance mąki kukurydzianej, naciskając delikatnie łyżką i potrząsając delikatnie, aby wypełnić chili do krawędzi. Wymień Topy poblano i zabezpiecz wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
5
Połóż poblanos na ich bokach w płytkiej zapiekance o wymiarach 10 na 15 cali. Przykryć szczelnie folią i piec w piekarniku 375, aż chili będą miękkie po przekłuciu, 40 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Tymczasem w 1-do 2-Quart patelni na średnim ogniu, często mieszać cebulę w pozostałym maśle, aż kuleje, 8 do 10 minut.
Chili w menu? Spróbuj sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Marques de Caceres Cava. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Marques de Caceres Cava
Blady słomkowy kolor ożywiony drobnymi pęcherzykami. Bukiet owoców cytrusowych z nutami brioche. Uroczy i okrągły w ustach o orzeźwiającej, zbalansowanej strukturze. Żywe wykończenie, które podkreśla jego drobne bąbelki.Orzeźwiający aperitif, ten Cava dobrze komponuje się z rybami i owocami morza, makaronem, ryżem, pikantnymi daniami, kuchnią azjatycką i wszelkiego rodzaju deserami.