Chili z dyni wołowej i maślanej
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać chili z dyni wołowej i maślanej spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $1.6 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz bardzo chudą mieloną wołowinę, duszone pomidory, mielony kminek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Dynia maślana Chili z wołowiną, Pikantne Chili Wołowe Z Dynią Maślaną I Czarną Fasolą, oraz Boczek Bison Butternut Squash Chili (Triple B Chili).
Instrukcje
Wołowinę, paprykę i kolejne 2 składniki gotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż mięso się rozpadnie i nie będzie już różowe.
Dobrze odcedzić i wrócić do holenderskiego piekarnika.
Pomidory wymieszać i 5 kolejnych składników; zagotować na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 15 minut. Wymieszać kukurydzę, i gotować, odkryte, 15 minut lub aż squash jest miękki i chili jest zagęszczony.