Chiles Rellenos Egg Soufflé Bake
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów przystawki, więc dać Chiles Rellenos jaj suflet Piec spróbować. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 13g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, mleko, n chunky salsa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), oraz Zapiekanka Chiles (Chiles) Rellenos.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 11x7-cala (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. Stuff chiles z paskami sera; ułóż w naczyniu do pieczenia.
W średniej misce ubić żółtka i mleko trzepaczką do wymieszania. Wymieszać z mąką i solą, aż będzie gładka.
W dużej misce ubij białka z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złóż mieszaninę żółtkową na ubite białka, aż nie pozostaną żadne ślady bieli. Mieszanka łyżka równomiernie na nadziewane chiles.
Piec 30 do 40 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty i top jest złoty brąz.
Każdą porcję udekorować gałązką kolendry.
Podawać natychmiast z salsą.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Poema Cavan Extra Dry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Poema Cava Extra Dry]()
Poema Cava Extra Dry
Pokazuje ostre aromaty zielonych jabłek, kredy i wiosennych kwiatów oraz świeże, pikantne smaki owocowe w ustach ze śladem słodyczy, która jest dobrze zrównoważona przez kwasowość.Świetne aperitif, to wino pasuje również do przystawek i pikantnych tart.