Chile - marynowane kanapki wieprzowe na rolkach Cemita

Chile - marynowane kanapki wieprzowe na rolkach Cemita
Chile-marynowane kanapki wieprzowe na rolkach Cemita może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 788 kalorii, 47g białka, oraz 43g tłuszczu. Na $4.3 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz olej roślinny, oregano, guajillo chiles i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z Lody Kokosowe Awokado jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chile - marynowane kanapki wieprzowe na rolkach Cemita, Wieprzowina marynowana w Chile Colorado, oraz Cemita Pulled Pork Pizza.

Instrukcje

1
Odrzuć Chile łodygi i wyciąć guajillo i ancho chiles otworzyć wzdłuż z nożycami kuchennymi. Wyrzucić nasiona i żeberka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
Pieprz GuajilloPieprz Guajillo
Papryka ChiliPapryka Chili
NasionaNasiona
żeberkażeberka
2
Rozgrzać suche 10-do 12-calowej patelni ciężkiej lub patelni na umiarkowanym ogniu do gorąca, następnie grzać chiles, kilka na raz, obracając i naciskając szczypcami, aż zmiękną i pachnące, o 10 sekund na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
3
Przenieść chiles do miski, następnie przykryć gorącą wodą i moczyć, aż zmiękną, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1
Trim tłuszczu i ścięgien z wieprzowiny i funta między 2 arkusze papieru woskowego z płaskim boku pounder mięsa lub z wałkiem do ciasta, aż mięso ma około 1/8 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
Papier WoskowanyPapier Woskowany
1
Patelnia ciepła na małym ogniu, aż będzie gorąca, a następnie grzać kminek, ziarna pieprzu,goździki, i cynamon, stale mieszając, aż pachnące i kminek jest ciemniejszy odcień, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
CynamonCynamon
GoździkiGoździki
KminekKminek
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Gorące przyprawy przełożyć do blendera i dodać ocet, czosnek, oregano, sól i namoczone chiles z około 1/3 szklanki wody namaczanej, następnie zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
OcetOcet
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
PrzyprawyPrzyprawy
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przenieść połowę pasty chile do hermetycznego pojemnika i schłodzić lub zamrozić do innego użycia, a następnie umieścić resztę w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Rozłóż cienką warstwę pasty chile w środku arkusza folii wystarczająco dużej, aby owinąć całe mięso i umieścić 1 kotlet schabowy na pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
MięsoMięso
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
Rozłóż cienką warstwę pasty chile na wierzchu, a następnie kontynuuj układanie warstw mięsa, rozprowadzając każdy kawałek pastą chile. Zawiń ułożoną wieprzowinę w folię i marynuj, schłodzoną, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1
Ciepło 1 1/2 łyżki oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie. Kotlety schabowe przyprawiamy solą i podsmażamy partiami, dodając w razie potrzeby więcej oleju, aż tylko się ugotują, od 1 do 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Kotlety przenieść jako gotowane na arkuszu folii i zachować ciepło owinięte w folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
4
Wytnij rolki na pół poziomo i ułóż, pokrój boki w górę, na dużej blasze do pieczenia. Bułki Broil o 6 cali od ciepła do złotego, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Połowę, Wgłębić i lekko rozgnieść awokado w skórce widelcem, a następnie rozłożyć grubo po ściętych bokach rolek. Doprawić awokado solą, a następnie polać papalo. Zrób kanapki z wieprzowiną, serem, Chipotle (jeśli używasz), cebulą i pomidorem, naciskając kanapki razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
AwokadoAwokado
SerSer
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
PomidorPomidor
CebulaCebula
RolkaRolka
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
6
* Dostępne na rynkach Latino i Chile dzisiaj-Hot Tamale (800-468-7377).
Składniki, których będziesz potrzebować
TamalesTamales
Papryka ChiliPapryka Chili
7
** Dostępne w meksykańskich piekarniach.
8
*** Dostępne na rynkach meksykańskich.
1
Wieprzowina może być marynowana do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn