Chile - kasza z serem pleśniowym jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 10g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Udaj się do sklepu i odbierz kaszę do szybkiego gotowania, sól, śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 35%. Spróbuj Suflet Z Kaszy Z Sera Pleśniowego, Przepis Na Suflet Z Kaszy Z Sera Pleśniowego, oraz Green-Chile Grits dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim rondlu zagotować mleko, mielony czosnek i 1 łyżeczkę soli; stopniowo wymieszać kaszę. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowy
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Ubić ser pleśniowy i masło do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Chili można sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Cava Mestres Reserva Brut 1312. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.