Chicken Pot Pie VI
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Chicken Pot Pie VI. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,96 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Jeśli masz cebulę, skondensowany krem zupa grzybowa, grzyby, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować i mąkę naczynie zapiekanki 2 quart.
W średnim rondlu umieść piersi z kurczaka, cebulę i przyprawę do drobiu i dodaj wystarczającą ilość wody do przykrycia. Dusić na średnim ogniu przez 8 do 10 minut, aż kurczak zostanie ugotowany.
Kurczaka odcedzić i pokroić w kostkę.
W dużej misce, połączyć kurczaka, cebula, krem z kurczaka, krem z zupy grzybowej, ser Cheddar, ser mozzarella, mieszane warzywa, grzyby, i sól i pieprz.
Ułożyć jeden arkusz ciasta na dnie natłuszczonej i posmarowanej mąką patelni.
Wlać mieszaninę kurczaka na ciasto. Przykryć drugim arkuszem ciasta. Uszczelnij krawędzie górnych i dolnych wypieków.
Wytnij otwory wentylacyjne na górze.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 50 minut, aż ciasto będzie złociste.