Chicken Pot Pie A La Jeremy and Jasmin
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj Chicken Pot Pie a la Jeremy i Jasmin spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.13 za porcję. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 23G białka, oraz 24g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 86 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mąkę, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 55%. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Rozgrzać masło w rondlu na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, aż będzie miękka i przezroczysta, 5 do 10 protokół.
Posypać mąkę, sól, czarny pieprz i nasiona selera na cebulę; mieszać aż pokryte. Powoli wlać bulion i mleko na mieszaninę cebuli, stale mieszając. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu i gotować, aż zgęstnieje, o 10 protokół.
Naciśnij 1 pie crust do 9-calowego naczynia ciasto. Wypełnij skorupę z kurczakiem, kukurydzą, zieloną fasolką i marchewką.
Wlać gorącą płynną mieszaninę na wypełnienie. Przykryj ciasto pozostałą skórką z ciasta, uszczelnij krawędzie i odetnij nadmiar ciasta.
Wytnij kilka szczelin w górnej skorupie w celu wentylacji podczas pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupa będzie złoty kolor i napełnianie jest bulgotanie, 30 do 35 protokół. Schłodzić przez 10 minut przed podaniem.