Chicken Enchilada Bake
Przepis Chicken Enchilada piec może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 46 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 45 i kosztuje 18 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę, cztery sery, krem Knudsena i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Chicken Enchilada Bake, Chicken Enchilada Bake, oraz Chicken Enchilada Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Połącz pierwsze 4 składniki.
Łyżka do naczynia do pieczenia 13x9 cali rozpylonego sprayem do gotowania; top z 1 szklanką sera i tortilli. Spryskać lekko sprayem do gotowania; przykryć.
Piec 25 min. Wierzch z pozostałym serem; piec, odsłonięty, 5 min. albo aż się stopi.
Podawać posypane kwaśną śmietaną.