Chicken Divan Pot Pie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 13g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz amerykański ser, kurczaka, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 218°. Make Pie skorupy zgodnie z zaleceniami na polu dla dwóch skorupy Pie, za pomocą 9-calowy szklany talerz ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W rondlu 2-quart roztopić masło na średnim ogniu. Wymieszać z mąką i pieprzem; gotować, aż mieszanina będzie gładka i bąbelkowa. Stopniowo dodawać bulion i mleko, stale mieszając, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Pieprz
Bulion
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Dodać ser; mieszać aż do rozpuszczenia. Wymieszać z kurczakiem i brokułami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuły
Cały Kurczak
Ser
4
Wlać mieszaninę do wyłożonej skórką płyty ciasta. Wierzch z drugą skórką; Brzeg uszczelniający i flet.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Przeciąć szczeliny w kilku miejscach w górnej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Piec 30 do 35 minut lub aż skorupa jest złoty kolor i napełniania jest szampan. Brzeg Skórki przykryć paskami folii po pierwszych 15-20 minutach pieczenia, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu. Schłodzić 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego