Chex® Muddy Buddies®
Chex® Muddy Buddies® może być tylko Azjatyckie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać półsłodkie chipsy czekoladowe, cukier puder, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Bezglutenowe Chex® Muddy Buddies, Orange Creamsicle Buddies (wariacja na temat Muddy Buddies), oraz Muddy Buddies.
Instrukcje
Do dużej miski, zmierzyć płatki; odstawić.
W 1-quart microwavable bowl, microwave chocolate chips, masło orzechowe i masło odkryte na wysoki 1 minutę; wymieszać. Kuchenka mikrofalowa o 30 sekund dłużej lub do momentu mieszania mieszaniny gładko. Wymieszać wanilią.
Wlać mieszaninę na płatki zbożowe, mieszając do równomiernego pokrycia.
Wlać do plastikowej torby do przechowywania żywności o pojemności 2 litrów.
Dodać cukier puder. Uszczelnij worek; wstrząsnąć, aż dobrze pokryte.
Rozprowadzić na woskowanym papierze do ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 36 dolarów za butelkę.
![David & Nadia Chenin Blanc]()
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.