Cherry Swirl Coffee Cake
Cherry Swirl Coffee Cake może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 18 i kosztuje 32 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Mieszanka cukru pudru, wymieszać, nadzienie cherry pie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cherry Swirl Coffee Cake, Ciasto Wirowe Z Kawą, oraz Cinnamon Swirl Coffee Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. nasmaruj dno i boki 1 (15x10x1-cal) patelni lub 2 (9-calowych) patelni kwadratowych ze skracaniem lub sprayem do gotowania. W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki ciasta kawy z wyjątkiem pie napełniania; energicznie pokonać łyżką 30 sekund.
Rozłóż dwie trzecie ciasta (około 2 1/2 filiżanek) na patelni 15x10 cali lub jedną trzecią ciasta (około 1 1/4 filiżanek) na każdej patelni kwadratowej.
Rozłóż nadzienie na ciasto (nadzienie może nie pokrywać całkowicie ciasta). Upuść pozostałe ciasto przez łyżki stołowe na nadzienie do ciasta.
Piec 20 do 25 minut lub do jasnobrązowego. Meanwihle, w małej misce, wymieszać składniki glazury, aż będzie gładka i wystarczająco cienka, aby mżawka.
Mżawka glazury na ciepłe ciasto kawowe.
Podawać na ciepło lub chłodno.