Cherry Dijon-Szynka Glazurowana

Cherry Dijon-Szynka Glazurowana
Cherry Dijon-szynka Glazurowana jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 45 i kosztuje 25 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wino, wiśnie w syropie, koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Dijon-Glazurowana Szynka Pieczona, Pomarańczowy Dijon-Szynka Glazurowana, oraz Szynka glazurowana z sosem ananasowym Dijon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odcedzić wiśnie, zastrzegając syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
2
Połączyć syrop wiśniowy, wino, cukier, 2 łyżki. z musztardy, skrobi kukurydzianej i koncentratu soku w małym rondlu. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i zacznie wrzeć, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Wyjąć 1/3 szklanki sosu; rezerwy do późniejszego użycia. Wiśnie wymieszać z pozostałym sosem; przykryć. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
4
Szynkę posmarować pozostałą 1/4 szklanki musztardy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
5
Szynkę piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, szczotkując od czasu do czasu z zarezerwowanym sosem 1/3 szklanki przez ostatnie 30 min. czasu pieczenia. W międzyczasie gotować sos wiśniowy na średnim ogniu, aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu. Pokroić szynkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Podawać plastry szynki polane ciepłym sosem wiśniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry SzynkiPlastry Szynki
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia2
Magazyn