Cherry Dijon-Szynka Glazurowana
Cherry Dijon-szynka Glazurowana jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 45 i kosztuje 25 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wino, wiśnie w syropie, koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Dijon-Glazurowana Szynka Pieczona, Pomarańczowy Dijon-Szynka Glazurowana, oraz Szynka glazurowana z sosem ananasowym Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić wiśnie, zastrzegając syrop.
Połączyć syrop wiśniowy, wino, cukier, 2 łyżki. z musztardy, skrobi kukurydzianej i koncentratu soku w małym rondlu. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i zacznie wrzeć, stale mieszając.
Wyjąć 1/3 szklanki sosu; rezerwy do późniejszego użycia. Wiśnie wymieszać z pozostałym sosem; przykryć. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Szynkę posmarować pozostałą 1/4 szklanki musztardy.
Szynkę piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, szczotkując od czasu do czasu z zarezerwowanym sosem 1/3 szklanki przez ostatnie 30 min. czasu pieczenia. W międzyczasie gotować sos wiśniowy na średnim ogniu, aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu. Pokroić szynkę.
Podawać plastry szynki polane ciepłym sosem wiśniowym.