Cherry Dijon-Szynka Glazurowana

Cherry Dijon-Szynka Glazurowana
Cherry Dijon-szynka Glazurowana jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 45 i kosztuje 25 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wino, wiśnie w syropie, koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Dijon-Glazurowana Szynka Pieczona, Pomarańczowy Dijon-Szynka Glazurowana, oraz Szynka glazurowana z sosem ananasowym Dijon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odcedzić wiśnie, zastrzegając syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
2
Połączyć syrop wiśniowy, wino, cukier, 2 łyżki. z musztardy, skrobi kukurydzianej i koncentratu soku w małym rondlu. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i zacznie wrzeć, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Wyjąć 1/3 szklanki sosu; rezerwy do późniejszego użycia. Wiśnie wymieszać z pozostałym sosem; przykryć. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
4
Szynkę posmarować pozostałą 1/4 szklanki musztardy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
5
Szynkę piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, szczotkując od czasu do czasu z zarezerwowanym sosem 1/3 szklanki przez ostatnie 30 min. czasu pieczenia. W międzyczasie gotować sos wiśniowy na średnim ogniu, aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu. Pokroić szynkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Podawać plastry szynki polane ciepłym sosem wiśniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry SzynkiPlastry Szynki
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia2
Magazyn