Cherry Chutney Cheese Torte
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz połówki orzechów pekan, brązowy cukier, chutney wiśniowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tort Z Serem Wiśniowym, Kozi ser i Cherry Peach Chutney ciasto francuskie Poptarts, oraz Choc-cherry Fudge torte with cherry sorbet.
Instrukcje
Umieść durszlak w szklanej misce 2-quart lub średniej misce. Durszlak liniowy z 4 warstwami gaznicy, umożliwiający rozciąganie się gaznicy na zewnętrznych krawędziach. Łyżka jogurtu do durszlaka. Przykryć luźno folią; przechowywać w lodówce przez 12 godzin. Łyżka jogurtowego sera do miski; wyrzucić płyn. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Umieścić ser jogurtowy i twarożek w średniej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Dodaj cukier, substytut jajka, sok i sól; ubijaj do połączenia.
Wlać masę serową do 6-calowej patelni ze sprężynami pokrytej sprayem do gotowania. Dno i boki patelni owinąć folią.
Umieść patelnię w 13 x 9-calowej patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Piec w 325 przez 30 minut lub aż centrum torte ledwo porusza się po dotknięciu patelni.
Wyjmij torte z piekarnika; Uruchom nóż wokół zewnętrznej krawędzi. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin. Łyżka Cherry Chutney na chłodzonym torte; ułóż połówki orzechów pekan na górze.