Cherry Choco-Chip Cake Valerie
Ciasto Valerie Cherry Choco-Chip może być tylko deserem, którego szukasz. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Mieszanka oleju roślinnego, mielonego cynamonu, błyskawicznej mieszanki budyniu waniliowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Out-of-this-Galaxy Choco-Cherry Chip Ice Cream, Ciasto Choco-o-cherry, oraz Orange Choco Chip Cake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać ciasto mix, pudding mix, olej, jajka, i śmietany lub jogurtu w dużej misce do mieszania. Z mikserem przy niskiej prędkości, mieszanka tylko nawilżyć, skrobanie boki miski często. Następnie beat ze średnią prędkością przez 4 minuty.
Wymieszać w miniaturowych czekoladowych chipsów i 1 szklanka orzechów pekan.
Wlać ciasto do 2 wysmarowane i mąki (lub substytut cukru granulowanego na mąkę) 9 x 5-calowe patelnie Bochenek.
Połącz 1/4 szklanki cukru, 1/4 szklanki orzechów pekan i 1 łyżeczkę cynamonu.
Posypać równomiernie na cieście.
Piec przez 40 do 45 minut lub do momentu, gdy tester ciasta włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu przez 15 minut.
Wyjąć z patelni i zakończyć chłodzenie na stojakach z drutu.