Chef John ' s Caramel Apple Pie

Chef John ' s Caramel Apple Pie
Chef John ' s Caramel Apple Pie jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli, wody, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Spróbuj Chef John ' s Caramel Chicken, Karmelowe koktajle jabłkowe (gościnny Post przez nauczyciel-kucharz), oraz Chef John 's Shepherd' s Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Masło, cukier biały, cukier brązowy, woda, cynamon i sól połączyć w rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Rozwałkuj połowę ciasta, aby zmieścić 9-calowy talerz ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Dolną skórkę umieścić w talerzu ciasta; wlać plasterki jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Rozwałkuj górną skorupę w 10-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Pokroić na 8 (1-calowe) szerokie paski ostrym nożem do parkowania lub kółkiem do ciasta. Splot paski ciasta, jeden po drugim, w kratowy wzór. Wchodzisz na końcach pasków kraty pod krawędzią dolnej skorupy i zaciskane do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Wlać mieszaninę masła i cukru na wierzchu ciasta, powłoki kratki, i pozwalając pozostały sos do mżawka przez skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
8
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut. Zmniejsz ciepło do 350 stopni F (175 stopni C) i piec, aż skorupa będzie złotobrązowa, karmel na górnej skorupie jest ustawiony, a nadzienie jabłkowe bulgocze, 35 do 40 więcej minut. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn